maandag 21 augustus 2017

Corsica dag11 - Appartement in Calvi

Toen we bij het appartement in Calvi aankwamen, bleek dat een groot complex te zijn dat uit vier gebouwen bestaat, door Duitsers wordt gerund en waar dus ook bijna alleen maar Duitsers komen.


We parkeerden de auto en gingen toen naar de receptie en toen daar alles geregeld was bracht een mevrouw ons naar het appartement toe.

Als je binnenkomt sta je gelijk in de slaapkamer :-)
Aan de overkant was een hele grote kast, met allemaal strandspullen, zoals matjes en een parasol.
Nadat we dit appartement geboekt hadden kregen we een mail dat we zelf lakens moesten meenemen...dat is natuurlijk niet echt handig als je met een vliegtuig komt.
Bijna iedereen die hier komt, komt met de auto en neemt zijn eigen spullen, dus ook lakens en handdoeken mee, maar ze begrepen wel dat het voor ons niet te doen was en omdat het niet van te voren vermeld was kregen we (kosteloos) lakens en handdoeken, die netjes klaar lagen op de bedden.
Daarna kwam de kleine badkamer
De plank zo vlak boven het toilet was niet echt praktisch, je moest altijd eerst de klep dichtdoen voordat je kon doortrekken, maar voor een paar dagen geeft dat niet (als ik er lang zou blijven had ik hem eruit gehaald :-)  )
In het keukentje was van alles aanwezig. Het was heel fijn om een koelkastje te hebben.
Tegenover het keukenblok hing nog een kastje met allemaal serviesgoed etc.
In de kamer stond een eettafel, waar wij de computers neergezet hebben, want wij aten toch op het balkon.
De woonkamer
en het balkon.
Voor de deur zat zelfs een kleine hordeur, zodat je 's avonds frisse lucht naar binnen kon laten zonder dat er allemaal muggen kwamen.
Vanaf het balkon keken we op een stuk 'tuin' en iets wat je duin zou kunnen noemen en tussendoor konden we zelfs de zee nog niet.